Range Trading strategie

Vandaag zullen we een ander onderzoek binaire handel in opties strategie , die uitsluitend wordt gebruikt voor de handel in de In / Out binaire optie, ook wel bekend als de grens transacties.

Een grens optie is een van de handel optie die vier mogelijke uitkomsten geeft, afhankelijk van de makelaar die u gebruikt. De handel resultaten zijn als volgt:

a) m buiten het bereik: Hier is de optie in het geld als de prijs actie is buiten het geselecteerde prijs grenzen bij het verstrijken.

b) Eindigt binnen het bereik: Hier is de optie in het geld als de prijs actie is in de geselecteerde prijsklasse na afloop van het contract.

c) Verblijven tussen de prijs grenzen, in welk geval moet de prijs actie op geen enkel moment, schendt een van de grenzen.

d) Gaat buiten de prijs grenzen: Wanneer de handelaar heeft de prijs actie van de munt aan de geselecteerde prijs grenzen doorbreken maar een keer om winst uit de handel te maken.

Dit geeft de binaire opties handelaar ruimschoots de gelegenheid om te beslissen welke de handel het beste is voor hem op dat punt in de tijd.

Trade Setup

De eerste stap in het gebruik van deze trading strategie is om te beslissen over het bereik te gebruiken. Range trading werkt het beste wanneer de markt consolideert of met andere woorden, wanneer de markt is de handel zijwaarts en niet trending.In een trending markt, stijgende of dalende prijzen maken het Van hier naar het artikel onmogelijk om een prijs vloer of plafond te voorspellen, waardoor ernstig afstomping het vermogen van de ondernemer om te profiteren van deze handel.

De beste manier om een range-gebonden markt op te sporen is een indicator die u precies laat zien in welke richting de markt is de handel te gebruiken. Een van deze indicator is de Bollinger band. Uitgevonden door John Bollinger, de Bollinger band heeft een lagere band, een middelste band en een Bezoek deze website bovenste band. De bovenste en onderste bands geven de grenzen van koersbeweging in een consoliderende markt. Neem een kijkje op de grafiek hieronder om de afbeelding te zien:

Kijkend naar deze dagelijkse grafiek van de EURUSD, kunnen we duidelijk zien dat er tussen 10 juni en 1 st september was de markt range-trading. De Bollinger bands onthullen het bereik van de prijzen tussen de bodemprijs en de prijs plafond.

Zodra je zoiets als dit weergegeven op uw kaarten hebben, gebruik maken van uw horizontale lijn tool om twee lijnen op te sporen, zoals getoond. Je hebt nu effectief de 2 staking prijzen die u nodig heeft voor uw grens handel.

Handel Types naar Execute

U kunt nu beslissen welke van de vier types grens handel optiecontract te kopen, en stel relevante vervaldata . De meeste makelaars zullen een minimum van 7 dagen voor het verstrijken mogelijk te maken, dus zorg ervoor dat de periode van consolidatie Lees hier ten minste, hoger zal zijn dan dat tijdsbestek. Als u een dagelijkse schema zoals we hierboven deden in dit voorbeeld te gebruiken, zult u in staat om genoeg tijd om een einde te stellen te krijgen.

Final Note

De grens handel is niet de enige binaire optiecontract die u kunt de handel met deze strategie. U kunt deze strategie gebruiken om een Touch / No Touch optiecontract verhandelen. Het vooroordeel hier zou moeten zijn voor een No Touch optiecontract , de tijd nemen om de prijs barrière te stellen, optiesonline hetzij aan de bovenkant of onderkant, ver buiten het bereik van de prijzen als afgebakend door de bodemprijs en de prijs plafond. Op deze manier bent u zeker dat de prijs actie van de onderliggende waarde heeft geen enkele kans van de buurt die naar uw prijs barrières.