Een introductie tot harmonische patronen

Ik wil een strategie die zeer oud (1935, “De winst in de aandelenmarkt” door HM Gartley) met u delen en het werkt nog steeds met zeer goede resultaten, optiesonline  maar laten we eerst een kijkje nemen in mijn trades.

 


De transacties zijn van 2/4 en mijn perfofance was 80%. Ik voorspel recht in 4 van 5 trades.I denk dat het een respectabele prestaties. Grapje!

Nu, laten we praten over de ernstige problemen. “Harmonic Patterns ‘is een geavanceerd niveau van technische analyse. Je moet weten om goed te gebruiken Fibonacci retracements en uitbreidingen, om te bepalen hoe de prijs acts in de buurt van steun en weerstand en overbought / oversold omstandigheden. http://www.optiesonline.com U kunt deze informatie in mijn eerste twee artikelen met screenshots te vinden. Laten we naar een screenshot te zien.

 

Dit is mijn vak EUR / GBP en ik was 99% zeker over deze opstelling, dus ik nam de handel en ik zat te wachten comfortabel één minuut om ITM te zijn, en het was. Dit patroon is “The Crab ‘en het is een harmonische Pattern.For me, dit patroon heeft de grootste kans op succes. Kijk naar de letters in de screenshot. We hebben vier paar letters, AB, BC, CD en tenslotte DE. Ik deze letters gebruiken, maar qui u kunt de letters die u want.You kunt zien inhoud dat DE is FIB uitbreiding 161,8 van AB gebruiken, BC is een 38,2 FIB retracement van AB en CD is een 88,6 retracement van BC. Wanneer de letters hebben deze retracements en uitbreidingen moeten we een ommekeer in de brief E en misschien het begin van een nieuwe trend verwachten. Omdat de tendens zal zijn, is een ” Bullish krab “.

Dit is een zeer goed hulpmiddel, maar je moet altijd een bevestiging. In de screenshot zie je de vorige dag de oranje line.It’s low, een zeer sterke plek voor omkeringen zoals ik al zei in mijn 2 nd artikel. De prijs raakte de eerste keer dat 161,8 FIB en we hebben onze harmonisch patroon klaar. Maar de vraag is wanneer je moet nemen trade.I stond te wachten voor de prijs van de vorige dag lage geraakt omdat in dit geval is een sterker niveau dan 161.8 fib extensie. Onze RSI was zeer oversold een signaal van de omkering, too. http://www.optiesonline.com/optie24/ Finally de prijs raakte de oranje lijn en maakte een grote ommekeer in de volgende kaars.Je ziet dat nu hebben we het begin van een nieuwe uptrend en heeft ten minste 30 minuten duration.You kon een gesprek aan te nemen met 1 min, 5 min, 10 min, 15 min of 30 min verstrijken. Het zal ITG in ieder geval.

 

Hier is een foto met andere harmonischen. Er zijn gratis software voor harmonischen, maar ik zegt nu vertrouw ze niet, omdat veel patronen zijn wrong.They niet de juiste retracements en uitbreidingen hebben en ze falen. Dus, de beste keuze voor mij is het opstellen van jezelf. Natuurlijk kunt u de gratis indicatoren gebruiken, maar je moet altijd controleren of de patronen gelijk.